Home Nieuws Brasserie De Zeester in Scherpenisse is meest favoriete terras en wint in...

Brasserie De Zeester in Scherpenisse is meest favoriete terras en wint in landelijke terrasverkiezing

484
0


Brasserie De Zeester in Scherpenisse bemachtigt tweede plaats in de landelijke verkiezing ‘Hét Lipton Terras van 2023’

Het is tijd om te proosten! Na een zinderende eindstrijd is het terras van Brasserie de Zeester in Scherpenisse tijdens een feestelijke uitreiking uitgeroepen tot een van de meest favoriete terrassen van Nederland. De horecazaak deed mee aan de tweede editie van de landelijke wedstrijd ‘Hét Lipton Terras van 2023’, waarmee het ijstheemerk ook deze zomer de horecaondernemers in het zonnetje wilde zetten. Eerder ging Brasserie de Zeester er ook al met de maandelijkse prijs van 10.000 euro vandoor. Daarna barstte de strijd pas echt los. Na aanhoudend succesvol campagne te hebben gevoerd, kunnen zij nu een geldbedrag van 30.000 euro aan investeringsbudget bijschrijven. Brasserie de Zeester is sinds 2011 in handen van de familie Goudzwaard, het huidige pand werd in 2021 volledig vernieuwd.

Alles op alles
Na het winnen van het maandelijkse prijzengeld hebben de horecaondernemers alles op alles gezet om ook de landelijke hoofdprijs in de wacht te slepen. Door dit enthousiasme behaalden ze uiteindelijk de winst. Maikel Goudzwaard, mede-eigenaar van Brasserie de Zeester is heel trots op de winst. “We willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd. Het personeel heeft zo hard geknald om stemmen te vergaren, dat is geweldig om te zien! We willen het personeel bedanken met een groot feest of andere mooie activiteit. De rest van het geld zullen we gebruiken voor het verbeteren van ons terras.”

Eerste en derde plaats
De eerste plaats is voor Paviljoen het Strandhuys in Bergen op Zoom en wint daarmee het grote prijzengeld van 50.000 euro. Op de derde plaats is Eetcafé Blik & Burgers in Zeist geëindigd, die een cheque ter waarde van 15.000 euro heeft ontvangen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in