Braderie Tholen

De braderie wordt gehouden vrijdag 25 augustus en zaterdag 26 augustus. Zoals gewoonlijk het laatste weekend van augustus en de laatste braderie van het Eiland Tholen.

Braderie:
De braderie start vrijdag om 13.00 uur met Thoolse ondernemers aangevuld met collega-ondernemers vanuit de wijde omgeving en stopt om 21.00 uur. Zaterdag begint de braderie om 9.00 uur en stopt om 19.00 uur.

Het parcours van de braderie is vanaf de Eendrachtsweg, Botermarkt, Kerkstraat, Molenvlietsestraat tot aan de Regentessestraat, Markt, Stoofstraat, Hoogstraat, Dalemsestraat en de Bebouwdendam.

Kinderbraderie
De organisatie heeft dit jaar weer gekozen voor de zelfde plaats als vorig jaar voor de kinderbraderie en wel, aan het eind van de Molenvlietsestraat vanaf de Regentessestraat tot aan het Bolwerk en in de Regentessestraat vanaf de Molenvlietsestraat tot aan de Plantagestraat.

De Kinderbraderie begint zaterdag om 9.00 uur en duurt tot 13.00 uur. De jeugd tot 12 jaar kan hier boekjes en speelgoed aan de man proberen te brengen.
Het is een kinderbraderie en geen rommelmarkt, dus geen verkoop van huisraad e.d.. Het is wel de bedoeling, dat de niet verkochte “handel” na afloop weer wordt meegenomen. Er mag niets blijven liggen!

Willen ze direct hun verdiende centjes besteden, dat kan.
Aan de Markt tegen de Rooms Katholieke Kerk staat al sinds jaren de Minicars van Ton Roels en uiteraard op de kermis aan de haven. Verder op de braderie is van alles te beleven en te kopen.

Helikoptervluchten:
Vanaf de Oesterputten is het zaterdag mogelijk rondvluchten met een helikopter van Prince te maken. Vanwege de grote belangstelling wordt vooraf inschrijven aan de Oesterputten aangeraden.

Spaarsysteem Samen Doen:
Samen Doen is met een promotie team aanwezig op de braderie. Het team zal het spaarsysteem uitleggen en nieuwe spaarders werven. Ook zijn ze aanwezig om eventuele problemen op te lossen.

Parkeren:
Op de Oesterputten en aan de Zoekweg is voldoende parkeerruimte. Volg eenvoudig de borden P BRADERIE. Mocht dit onverhoopt toch te weinig zijn dan is er even verderop op het oude C1000 terrein ook nog een parkeermogelijkheid.

De invaliden-parkeerplaats is bij de rotonde aan de Eendrachtsweg.
Het parkeren is evenals verleden jaar gratis.

Let op !!
Op het braderieparcours geldt ook dit jaar vanaf donderdagmiddag 16.00 uur een totaal parkeerverbod. De straten worden vanaf dit tijdstip afgesloten !! Er mag geen enkele auto op het braderieterrein komen. Dit zal vanwege de veiligheid streng gehandhaafd worden. Liever niet, maar zo nodig met de wegsleepregeling.

Omroep Tholen is op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus met een kraam aanwezig tijdens de braderie in Tholen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − vijftien =