Braderie Tholen 2018

De braderie in Tholen-stad werd dit jaar gehouden op vrijdag 24 augustus en zaterdag 25 augustus. Zoals gewoonlijk viel de braderie ook dit jaar in het laatste weekend van augustus. de braderie in Tholen is tevens de afsluiter van het braderieseizoen binnen de gemeente Tholen.

Kinderbraderie 40 jaar.
Het was al weer 40 jaar geleden dat de kinderbraderie als eerste in de regio geïntroduceerd werd. Toen konden de kinderen nog tussen de kramen zitten hetgeen ook de bedoeling was om de toen nog rustige zaterdagochtend op te vrolijken. Dat dit in 40 jaar zo’n succes is geworden had toen niemand verwacht. Het is nu een echt evenement .
De Kinderbraderie begon zaterdagochtend om 9.00 uur en duurde tot 13.00 uur. De jeugd tot 12 jaar kon hier boekjes en speelgoed aan de man proberen te brengen. De plaats was, evenals vorig jaar, aan het eind van de Molenvlietsestraat en de Regentessestraat tot aan de Plantagestraat.

Klimwand en Optredens op de markt
Op zaterdag was er op de markt een klimwand en er waren optredens van diverse artiesten waaronder Anita & Ed.
Parkeren:

Braderie:
Op de braderie was van alles te koop, van schoenen tot spullen om een vloerkleed te reinigen. Daarnaast werd er ook aan de inwendige mens gedacht.
Ondanks dat het slechte weer waren er toch redelijk wat bezoekers op de braderie.

Onderstaande fotoreportage van de vrijdag is gemaakt door Rien Burgers

De fotoreportage van de zaterdag is eveneens gemaakt door Rien Burgers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 8 =