Bouwteamovereenkomst Zwembad De Spetter

Op 15 februari 2017 is door Martijn van Sabben, directeur van Aannemingsbedrijf Fraanje en burgemeester Ger van de Velde- de Wilde, namens de gemeente Tholen een bouwteamovereenkomst ondertekend voor Zwembad de Spetter. De ondertekening vond plaats in het bijzijn van portefeuillehouder wethouder Kees Van Dis en de heer André Riethoff van Comité Blijven Spetteren.

Aannemingsbedrijf Fraanje en de gemeente Tholen werken het definitief en technisch ontwerp uit voor de renovatie van Zwembad de Spetter te Tholen. Comité Blijven Spetteren is actief betrokken bij dit proces. Zij participeert in de projectgroep en stemt af met het zwembadpersoneel. De intentie is om het ontwerp in mei af te ronden en om te zetten in een aannemingsovereenkomst, waarna Fraanje kan starten met de werkvoorbereiding. De zomervakantie wordt vervolgens benut voor het maken van prefab-onderdelen. Na het afsluiten van het zwemseizoen in september start Fraanje met de daadwerkelijk realisatie op het zwembadterrein.

De gemeenteraad heeft op 20 oktober 2016 besloten om het zwembad te behouden en sober en doelmatig te renoveren. Hiervoor heeft de gemeenteraad € 1,25 miljoen beschikbaar gesteld. Naar verwachting neemt de gemeente in april 2018 het gerenoveerde zwembadcomplex weer in gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 6 =