De Dag van de Bouw is een de dag waarop bouwplaatsen door heel Nederland hun bouwhekken openstellen voor publiek. Op zaterdag 17 juni aanstaande, van 9.00 tot 12.00 uur, kan iedereen een kijkje achter de schermen nemen bij de bouw van de nieuwe appartementen aan de Bloemenlaan in Sint-Maartensdijk.

In de wijk Smerdiek-West ontwikkelen Stadlander, Bouwgroep De Nijs-Soffers en de gemeente Tholen samen een groene en duurzame woonomgeving. Het project bestaat uit 33 appartementen, in de huur- en koopsector. De bouw van de twee nieuwe gebouwen vordert gestaag, de appartementen krijgen steeds meer vorm. De komende periode werkt Bouwgroep De Nijs-Soffers hard om tegen de zomer een mooie mijlpaal te bereiken: het hoogste punt! De appartementen hebben een centrale ligging in het nieuwe park en worden naar verwachting eind december dit jaar of begin januari 2024 opgeleverd.

Kijkje in de nieuwe appartementen
Iedereen die zich afvraagt wat er toch altijd op die bouwplaats gebeurt, is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Medewerkers van De Nijs-Soffers en Stadlander heten u van harte welkom. U kunt een kijkje nemen in een van de nieuwe appartementen in aanbouw en u kunt bij ons terecht met uw vragen. De verhuur van de appartementen start, naar verwachting, na de zomervakantie; alle koopappartementen zijn inmiddels verkocht.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in