Home Nieuws BoekStartdag Zeeland

BoekStartdag Zeeland

960
0

Op zaterdag 19 juni 2021 organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor het eerst een landelijke BoekStartdag. Dé gelegenheid om in de Bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom te heten en een aantrekkelijk (online) programma of activiteit te bieden. Ook de Bibliotheken in Zeeland doen mee, ieder met een eigen programma op de door hen bepaalde locaties. Gezinnen met baby’s en peuters maken zo kennis met BoekStart en de Bibliotheek in hun regio.

Bibliotheek Oosterschelde
Bibliotheek Oosterschelde organiseert op de BoekStartdag een digitaal voorleesmoment met Dribbel en Muis voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Na vooraf reserveren ontvangt u de link. In de locaties, Goes, Heinkenszand, Kruiningen, Zierikzee en Sint Annaland krijgen kinderen tussen de 0 en 4 jaar een leuke BoekStarttas bij een bezoek aan de Bibliotheek. Bovendien is er een speciale quiz voor peuters. Het BoekStartkoffertje kan worden opgehaald en voor (groot)ouders is er ruimte om vragen te stellen aan de (voor)leesconsulenten.

De Bibliotheek Sint-Annaland is speciaal hiervoor geopend van 11.00 tot 12.30 uur.

Voor aanmelden voor het digitale voorleesmoment en voor meer informatie zie https://oosterschelde.op-shop.nl/1889/boekstartdag/19-06-2021

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in