De Bieb in de Buurt Tholen verhuist en opent 2 augustus een volwaardige vestiging in de nieuwe Brede School aan de Abraham Beeckmanlaan. Met deze verhuizing verandert de Bieb in de Buurt weer in een volledige Bibliotheekvestiging. Bibliotheek Tholen gaat terug naar de locatie waar ze een aantal jaar geleden ook te vinden was.

De nieuwe Bibliotheek
In de nieuwe Bibliotheek zijn de jeugdcollecties van de 4 basisscholen (van de Brede School) en de collectie voor volwassenen samengebracht. Natuurlijk is er ook gedacht aan een prentenboekencollectie voor de jonge kinderen. Verder is er weer een leestafel waar je rustig de krant of een tijdschrift kunt lezen, er zijn gezellige (voor)leeshoekjes en digitale mogelijkheden voor werk en/of huiswerk.

Lenen met een abonnement
Vanaf de heropening hebben leden weer een Bibliotheekpas nodig om materialen te kunnen lenen, om zo gebruik te maken van de zelfservice. Ter ere van de verhuizing kunnen nieuwe leden daarom tot 1-1-2022 gratis kennismaken met alle voordelen van een basis abonnement. Ook bestaande Thoolse leden kunnen rekenen op een cadeautje! Zij kunnen namelijk een kwartaal gratis gebruik maken van hun bestaande pas. Hiervoor hoeven zij zelf niks te doen, de Bibliotheekmedewerkers maken dit in orde!

Nog geen pas en maak je graag gebruik van deze heropenings-aanbieding? Kom dan alvast naar de huidige locatie in het gemeentehuis om je gegevens door te geven of vul het formulier in op onze website www.bibliotheekoosterschelde.nl/tholen of bel naar 0113-562626. De Bibliotheekmedewerkers zorgen er dan voor dat de pas klaar ligt als de vernieuwde Bibliotheek opengaat.
Van 19 juli tot en met 1 augustus zijn we gesloten om de verhuizing in goede banen te leiden. In deze periode kunnen bezoekers terecht in één van onze andere vestigingen. Per 2 augustus opent de Bibliotheek Tholen met een aangepast zomerrooster (binnenkort meer informatie op www.bibliotheekoosterschelde.nl) en vanaf 6 september is iedereen van harte welkom op onze nieuwe locatie volgens onze reguliere openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
8:00-14:00 uur: onbemand
14:00-17:00 uur: medewerker aanwezig

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in