Home Nieuws Bibliotheek Tholen open volgens reguliere openingstijden

Bibliotheek Tholen open volgens reguliere openingstijden

426
0

Per 6 september is Bibliotheek Tholen geopend volgens de reguliere openingstijden. Ze maken van september een feestelijke maand en daarom hebben ze een leuke goodiebag voor de bezoekers! Daarnaast kunnen leden nog steeds gebruik maken van hun ledenactie.

Met ingang van het nieuwe schooljaar is Bibliotheek Tholen van maandag t/m vrijdag geopend. U kunt dan langskomen op de nieuwe locatie in de Brede School Tholen aan de Abraham Beeckmanlaan. De openingstijden zijn als volgt:
Maandag t/m vrijdag:
8.00-14.00 onbemand
14.00-17.00 (vrijwillige) medewerker aanwezig

Activiteiten
In de maand september hebben ze weer een Voorleesfeest in Bibliotheek Tholen. En in het najaar hebben ze nog meer leuke activiteiten op de agenda staan. Kijk hiervoor op onze website www.bibliotheekoosterschelde.nl/activiteiten

Kortingsactie
Nu Bibliotheek Tholen een volledige Bibliotheekvestiging is, kun je alleen materialen lenen met een Bibliotheekpas. Ter ere van de verhuizing kunnen nieuwe leden daarom tot 1-1-2022 gratis kennismaken met alle voordelen van een basisabonnement. Vul hiervoor het formulier op onze website in www.bibliotheekoosterschelde.nl/tholen of bel naar 0113-562626 of kom langs in de Bibliotheek. Bestaande leden kunnen een kwartaal gratis gebruik maken van hun bestaande pas. Hiervoor hoeven zij zelf niks te doen, de Bibliotheekmedewerkers maken dit in orde!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 × vijf =