Home Nieuws Bibliotheek Tholen gaat open met zomerrooster

Bibliotheek Tholen gaat open met zomerrooster

957
0

Op 2 augustus gaat de vernieuwde Bibliotheek Tholen open aan de Abraham Beeckmanlaan. Het is een prachtige ruimte in de Brede School, die zo ingericht is dat er voldoende plaats is voor ontmoeting en waar iedereen welkom is voor het lezen van een krant of tijdschrift. Ook biedt de nieuwe locatie ruimte voor activiteiten en de volledige collectie. Tot 6 september is de Bibliotheek geopend volgens een aangepast zomerrooster, daarna start de feestelijke openingsmaand.

De afgelopen weken is er hard gewerkt om de nieuwe Bibliotheek klaar te maken voor de opening. We hebben nu weer een eigen plek in een mooi gebouw dat we delen met de nieuwe Brede School. In de zomervakantie is er een medewerker aanwezig onder openingsuren. Bibliotheek Tholen is geopend op de volgende tijden:
Maandag, woensdag en vrijdag: 14.00-17.00 uur

Ledenactie
Nu Bibliotheek Tholen een volwaardige Bibliotheekvestiging is, kun je materialen alleen lenen met een lenerspas. Ter ere van de verhuizing kunnen nieuwe leden daarom tot 1-1-2022 gratis kennismaken met alle voordelen van een basisabonnement. Ook bestaande Thoolse leden kunnen rekenen op een cadeautje! Zij kunnen namelijk een kwartaal gratis gebruik maken van hun huidige pas. Hiervoor hoeven zij zelf niks te doen, onze Bibliotheekmedewerkers maken dit in orde!
Nog geen pas en maak je graag gebruik van deze heropenings-aanbieding?
Kom dan langs om je lidmaatschap in orde te maken, vul het formulier in op onze website www.bibliotheekoosterschelde.nl/tholen of bel naar 0113-562626.

Feestelijke openingsmaand
Vanaf 6 september zal de Bibliotheek weer geopend zijn volgens de reguliere openingstijden. Dan start ook onze feestelijke openingsmaand. Met leuke activiteiten en een feestelijke verrassing voor alle bezoekers van de Bibliotheek. Zorg dat je je bezoek niet te lang uitstelt, want op is op.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in