Home Nieuws Bibliotheek open met afhaal-service

Bibliotheek open met afhaal-service

471
0

Alle Zeeuwse Bibliotheken moeten vanaf dinsdag 15 december 2020 tot 19 januari 2021 opnieuw dicht voor bezoekers. De sluiting volgt op de beslissing van het kabinet over te gaan tot een strenge lockdown om het coronavirus te bestrijden. Wel blijft het mogelijk reserveringen te doen en deze af te halen, materialen in te leveren en te verlengen.

ONLINE-thuis boeken en/of materialen lenen
Bibliotheekleden kunnen thuis via de catalogus materialen reserveren uit de hele Zeeuwse collectie. Wanneer de reservering klaarstaat bij de gewenste afhaallocatie ontvangt de lener een e-mail. De gereserveerde boeken worden door de bibliotheekmedewerker vooraf op de pas van de lener geregistreerd. Hierdoor is er geen contact nodig tussen de lener en de bibliotheekmedewerker en is de verblijfsduur zo kort mogelijk. Alles volgens de richtlijnen van de RIVM. Leners die de Bibliotheek niet willen of kunnen bezoeken, kunnen e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek

Bezoeken en verblijven in de Bibliotheek
Leden en niet-leden van de Bibliotheken kunnen de komende vijf weken niet in de bieb terecht voor studeren, werken, lezen of het gebruik maken van de computers.

Telefonisch aanvragen verrassingstasje
Kan een lener niet online reserveren, dan kan er telefonisch een verrassingstasje aangevraagd worden. Hierin zitten 5 boeken van de Bibliotheken in Zeeland. Leners kunnen bij telefonisch reserveren hun voorkeur voor genres en onderwerpen doorgeven. De telefonisch aangevraagde tasjes kunnen 3 werkdagen na aanvraag opgehaald worden op het afgesproken afhaalpunt.

Bibliotheek Oosterschelde hanteert voor de afhaallocaties aangepaste tijden.
Kijk op: www.bibliotheekoosterschelde voor adressen, openingstijden en actuele informatie omtrent de geldende maatregelen.

Sint-Annaland (afhaalpunt bij Jumbo):
Ma t/m vrijdag ->  8:00-21:00 uur
zaterdag -> 8:00-20:00 uur

Tholen
Maandag -> 10.00-11.00 uur
Woensdag -> 15.00-16.00 uur

Oud-Vossemeer:
Dinsdag -> 15.30-16.30 uur
Donderdag -> 19.00-20.00 uur

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zeven + 15 =