Home Nieuws Bewoners Regentessestraat mogen mee denken

Bewoners Regentessestraat mogen mee denken

866
0

De gemeente Tholen wil een groot gedeelte van de Regentessestraat opnieuw gaan bestraten. Het gaat om het gedeelte vanaf de Oudelandsestraat tot aan de Plantagestraat. De aanleiding om dit te gaan doen, is in de eerste plaats de toestand van de bestrating. Een extra reden is de toename van extreme buien als gevolg van klimaatverandering. Met een nieuwe inrichting willen we de kans dat er in de toekomst wateroverlast zal optreden zo veel mogelijk beperken.

Graag wil de gemeente dat de toekomstige inrichting goed aansluit bij de wensen van de bewoners en gebruikers. Om hier een goed beeld van te krijgen, zijn direct aanwonenden via een brief uitgenodigd een enquête in te vullen. Ook andere betrokkenen kunnen de enquête invullen. De uitkomsten van de enquête worden gebruikt voor het maken van een ontwerp. Naar verwachting wordt dit ontwerp gedeeld in het late najaar met alle betrokkenen om het plan verder uit te werken en te realiseren.

Heeft u vragen over het project dan kunt u mailen naar gemeente@tholen.nl onder vermelding van zaaknummer 190708. De enquête kan worden ingevuld tot 7 september 2020.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in