Home Nieuws Bewoner geslagen bij woninginbraak

Bewoner geslagen bij woninginbraak

785
0

In een woning aan de Kalfdamseweg in Poortvliet werd de bewoner in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 03.05 uur, wakker van een inbraak. De man hoorde een knal en trof een ogenblik daarna twee mannen op de overloop. Uit de woning zijn een aantal horloges weggenomen. De man probeerde zijn slaapkamerdeur af te sluiten, maar de inbrekers zagen toch kans om hem te slaan met een stuk gereedschap. Hij is gewond geraakt.

Uit de woning is een aantal horloges meegenomen, daarna vluchtten de inbrekers de woning uit. De politie is ter plaatse gekomen en agenten namen een aangifte op van de man. Ook namen de agenten sporen af in en om de woning. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de inbraak. Vermoedelijk hebben de inbrekers een raam verbroken om de woning binnen te komen.

Getuigen gezocht
Bent u getuige geweest? Hebt u iets gehoord of gezien dat met dit incident te maken kan hebben? Verdachte personen of auto’s? Deel uw informatie dan met de politie via 0900-8844 anoniem op 0800-7000. Vermeld bij contact graag zaaknummer 2020-172062.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

18 − 1 =