Home Nieuws Bevrijdingsevenement Tholen Sterk blijft groeien

Bevrijdingsevenement Tholen Sterk blijft groeien

550
0

Het door Stichting Tholen Sterk opgezette programma rondom de viering van 75 jaar bevrijding in combinatie met de twee-jaarlijkse Havendagen blijft groeien.
Voorzitter van de stichting William van Leeuwen is erg te spreken over wat er voor en achter de schermen gebeurt.
Dat Tholen inmiddels het grootste bevrijdingsevenement van de Provincie Zeeland gaat organiseren is ook bij Nederlandse- en Belgische touringcarmaatschappijen niet onopgemerkt gebleven.
Inmiddels staat het evenement op de internationale kaart wat betreft ‘het dagje uit’ verkopen door diverse touringcarmaatschappijen.

De Crowd Fundings actie staat inmiddels op een resultaat van € 16.000,-. De onlangs gehouden huis-aan-huis collecte heeft € 3035,49,- mogen opbrengen.

De oproep voor het vrijdagmiddagprogramma op 5 juni voor de ouderen en mindervaliden heeft inmiddels al 120 aanmeldingen opgeleverd. Tijdens de Havendagen Tholen 2020 verwachten we op zaterdag 6 juni duizenden bezoekers en dus veel drukte! Daarom organiseren we speciaal voor ouderen en minder validen een extra programma op vrijdag 5 juni. Zo kan deze groep toch meevieren met 75 jaar vrijheid zonder dat zij last heeft van de grote drukte. Tevens is ons haventerrein geheel beschikbaar voor rolstoelbussen en is de toegang gratis!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zeventien − 4 =