Home Nieuws Berkenhof Tropical Zoo is het ‘Leukste uitje van Zeeland 2022’

Berkenhof Tropical Zoo is het ‘Leukste uitje van Zeeland 2022’

469
0

Berkenhof Tropical Zoo is het ‘Leukste uitje van Zeeland’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2022′. Vertegenwoordigers van Berkenhof Tropical Zoo hebben tijdens een feestelijke online prijsuitreiking een gouden award ontvangen. De zilveren award ging naar Zeeuws maritiem muZEEum en brons naar Speelboerderij ’t Klok’uus. Tijdens de verkiezing stemden ANWB-leden massaal op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden bijna 75.000 stemmen uitgebracht.

Winnaars Leukste Uitje van Zeeland 2022:

  • Gouden award: Berkenhof Tropical Zoo, Kwadendamme
  • Zilveren award: Zeeuws maritiem muZEEum, Vlissingen
  • Bronzen award: Speelboerderij ’t Klok’uus, ‘s-Heer Arendskerke

Voor deze verkiezing beoordelen ANWB-leden hun favoriete uitje op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer. Ruim een kwart van de stemmers vindt eerlijke prijzen (waar voor je geld) bij uitjes het belangrijkste onderdeel. Berkenhof Tropical Zoo scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2022 in Zeeland.

Leden complimenteren de winnaar: “Wat een schoon, mooi en kindvriendelijk uitje! Zeer leuke en gevarieerde uitstap, de kids weten niet waar ze het eerst moeten kijken. Top ervaring. De mensen zijn zo betrokken en vriendelijk!”

Uitjes in Nederland blijven ook tijdens de coronaperiode populair, maar liefst 74 procent van de leden heeft het afgelopen jaar een uitje bezocht. De populairste uitjes waren de dierentuin (29 procent), het bos en recreatiegebied (29 procent) en het attractiepark (24 procent).

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ voor de twaalfde keer. De verkiezing ‘Leukste uitje van Nederland 2022’ is onderdeel van ANWB Eropuit. Kijk voor alle winnaars van de Leukste uitjes per provincie en de winnaar van Leukste uitje van Nederland op anwb.nl.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twee + 4 =