Bedrijvencentrum Tholen opent de deuren

Tijdens een feestelijke borrel ontvingen de huurders en kopers van Bedrijvencentrum Tholen donderdag 27 juli de sleutel van hun bedrijfsruimte in het splinternieuwe bedrijfsverzamelgebouw. De units in gebouw I zullen de komende weken door de afnemers worden ingericht. Wethouder Hommel noemde de komst van het bedrijvencentrum “een mooie aanvulling voor industrieterrein Welgelegen.”

Diverse bouwbedrijven nemen hun intrek in het bedrijvencentrum. De wethouder riep op om als concullega’s de krachten te bundelen. “In zo’n bedrijvencentrum zijn de lijntjes kort, profiteer daarvan”, zei hij. “In plaats van dat iedereen zijn eigen ding blijft doen, kunnen jullie elkaar helpen, adviseren en werk onderling uitbesteden.”

Uitbreiding
Het bedrijvencentrum wordt nog verder uitgebreid met een tweede gebouw. De bouw hiervan start dit najaar. Het gebouw is begin 2018 klaar voor gebruik. Initiatiefnemers Jurgen van den Eijnden en Cees Nellisse merken dat er ruime belangstelling is voor hun initiatief. “Onder andere de centrale ligging is een heel positief punt”, benoemt Jurgen. “Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen zijn via de A4 immers zo bereikbaar. Maar ook de redelijke koop- en huurprijzen op Tholen spelen een rol. Veel bedrijven willen wel overstappen naar een groter bedrijfspand, maar het moet financieel wel haalbaar zijn. Door de units zowel te koop als te huur aan te bieden, geven wij elke ondernemer de mogelijkheid om bij ons in te stappen.”

In gebouw I zijn nog enkele units beschikbaar. Op www.bedrijvencentrumtholen.nl is een overzicht te vinden. De verkoop van de dertien units in gebouw II start na de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 8 =