Bakwedstrijd

DE BESTE BOERENCAKE BAKWEDSTRIJD OP ROMMELMARKT ACCELERANDO

Een interessante uitdaging voor een ieder die graag met een bakblik aan de gang gaat: Muziekvereniging Accelerando organiseert De Beste Boerencake-wedstrijd. Dat doen de muzikanten tijdens hun Maximale Rommelmarkt. Deze is op Koningsdag, vrijdag 27 april. Het boerenbedrijf van de familie Geluk aan de Annavosdijkseweg in Sint-Annaland biedt het podium voor deze rommelmarkt én voor de bakwedstrijd.

“We waren op zoek naar wat vernieuwende elementen voor onze rommelmarkt.”, vertelt voorzitter Jacco Goedegebuure. “We kwamen uit op een bakwedstrijd. En sinds vorig jaar is onze rommelmarkt op het boerenbedrijf van de familie Geluk. Waarom dan niet iets doen met dat thema? Zo bedachten we De Beste Boerencake-wedstrijd!”
Boer en dirigent in de jury

Op de rommelmarkt, zo rond de klok van elf uur, beoordeelt een vakkundige jury de ingebrachte baksels. Deze worden onder andere beoordeeld op smaak, structuur en gebruikte ingrediënten. “Die jury bestaat onder andere uit de boer zelf: Arne Geluk.”, zegt Goedegebuure. “Ook Dick Verhoef, onze nieuwe dirigent, beoordeelt de ingebrachte cakes.” De winnaar krijgt een leuke prijs en de titel: De Beste Boerencake Bakker van Accelerando’s Maximale Rommelmarkt 2018.

Bak jij De Beste Boerencake?
Deelnemers kunnen zich aanmelden via DeBesteBoerencake@fanfare-accelerando.nl, op de Facebookpagina van de vereniging en telefonisch via 06-21376638.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × drie =