Home Nieuws Avond4daagse in Sint Philipsland

Avond4daagse in Sint Philipsland

119
0


Van maandag 27 t/m donderdag 30 mei organiseert wandelsport vereniging Oosterscheldestappers na 5 jaar weer een wandelvierdaagse op Sint-Philipsland. Alle 4 de avonden zijn er mooie routes uitgezet in en om het dorp. Op de route is EHBO aanwezig om eventueel wandelletsel te verhelpen en zijn er verkeersregelaars om u veilig de weg over te laten steken. De start en finish is in dorpshuis de Wimpel, Eendrachtstraat 52.

Het startbureau is maandagmiddag van 15:30-16:30 en maandagavond van 18:00-19:00 open voor inschrijving. Tussen 18:30-19:00 kan er gestart worden op de afstanden 3, 5 en 10km. Op donderdag 30 mei start de 10 km vanaf 18:00 uur, 5 km vanaf 18:45 uur en de 3 km start vanaf 19:00 uur dit om zoveel mogelijk gezamenlijk de eindstreep te halen.

Inschrijfgeld is 4 euro incl. een prachtige medaille. Graag bij het inschrijven opgeven voor de hoeveelste keer er gewandeld wordt, dit voor het nummer op de medaille Mocht je geen 4 avonden mee kunnen lopen dan is er de mogelijkheid om minder avonden te lopen. Op alle 3 de afstanden is er 1 rustpunt en controleplaats.

Deze avondvierdaagse staat onder auspiciën van de KWbN wandelbond Nederland. Op donderdag avond staat muziekvereniging Concordia de wandelaars feestelijk en muzikaal binnen te halen op de Tramput. Voor meer informatie kunt u terecht op onze facebook pagina Avond4daagse Sint-Philipsland Loop gezellig mee met deze wandeltocht, het bevordert de leefbaarheid van het dorp en het is ook nog eens goed voor de gezondheid. Tot ziens op maandag 27 mei in de Wimpel aan de Eendrachtstraat.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in