Auto Total Loss na eenzijdig ongeval

Op de Bartelmeetweg in Tholen heeft zaterdagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een auto ondersteboven in een sloot terecht kwam.

De 112meldkamer kreeg rond half 2 een melding binnen van een ongeval op de Roolandseweg in Oud-Vossemeer. Direct na deze melding rukte ambulance en politie met grote spoed uit naar de Roolandseweg, eenmaal ter plaatse konden de hulpdiensten het ongeval niet vinden. Kort nadat de ambulancedienst en vier eenheden van de politie een zoekactie waren gestart werd er een auto ondersteboven aangetroffen in een sloot aan de Bartelmeetweg in Tholen.

Op het moment dat de hulpdiensten ter plaatse kwamen had de bestuurder het voertuig al op eigen kracht kunnen verlaten. De ambulancemedewerkers hebben de bestuurder ter plaatse onderzocht, gelukkig vielen de verwondingen mee en hoefde de automobilist niet mee naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk is de automobilist ,die uit de richting van Poortvliet kwam, in de bocht de macht over het stuur verloren en vervolgens met zijn auto ondersteboven in de sloot tot stilstand gekomen.

De auto raakte door het ongeval Total loss. Met behulp van een bergingsvoertuig met daarop een uitschuifbare kraanarm werd de auto uit de sloot getrokken.

Bron: 112markiezaten.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × twee =