Home Nieuws Auto te water aan de Schelde-Rijnweg, politie start onderzoek

Auto te water aan de Schelde-Rijnweg, politie start onderzoek

621
0

UPDATE:

Geen gedumpte auto maar een oefenwrak van de brandweer. Het politie-onderzoek naar de vondst van een te water geraakte auto in Tholen blijkt te berusten op een misverstand.

Meerdere politie-eenheden gingen vanochtend rond 09.00 uur ter plekke nadat was gemeld dat bij de haven aan de Schelde-Rijnweg naast een steiger mogelijk een voertuig in het water zou liggen. De agenten stelden een onderzoek in en constateerden dat er inderdaad een auto te water lag.

De assistentie werd ingeroepen van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) van de politie en die deed onderzoek met sonar. Omstreeks 12.15 uur meldde de politie dat bij nader onderzoek sprake bleek te zijn van een ‘oefenwrak’ van de brandweer. Feitelijk was er dus niets aan de hand. Het onderzoek kon na deze constatering dan ook direct worden stopgezet.

——————————————-

De politie is dinsdagmorgen 30 maart een onderzoek gestart nadat een auto te water was geraakt aan de Schelde-Rijnweg, nabij de haven van Tholen. Of er iemand in het voertuig zit kan de politie nog niet zeggen. Agenten zijn een onderzoek gestart.

Iets na negen uur kreeg de politie de melding van een ongeval op de Schelde-Rijweg. Hoelang de auto al in het water lag is onduidelijk. De politie krijgt bij het onderzoek assistentie van de landelijke eenheid van de politie. Ook een eenheid van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen is onderweg naar Tholen om te assisteren bij het onderzoek.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

5 × 4 =