Home Nieuws Auto in de sloot bij ongeval in Sint-Annaland, traumahelikopter ter plaatse

Auto in de sloot bij ongeval in Sint-Annaland, traumahelikopter ter plaatse

608
0


Vrijdagavond 29 september zijn de hulpdiensten groots uitgerukt voor een ongeval aan de Joanna Mariapolder (N658) tussen Oud-Vossemeer en Sint-Annaland. Door onbekende oorzaak kwam een auto, komend uit de richting van Oud-Vossemeer, in een ondiepe sloot terecht bij eenzijdig ongeval. Brandweerlieden hebben het slachtoffer uit zijn voertuig moeten bevrijden.

De hulpdiensten werden rond 21:30 uur met spoed opgeroepen vanwege het ongeval. Omdat niet direct duidelijk was of er water in de sloot stond weren meerdere duikploegen, een tankautospuit en een hoogwerker van de brandweer uit Bergen op Zoom met spoed opgeroepen.

Naast meerdere ambulances kwam ook het mobiel medisch team (MMT) per helikopter ter plaatse. De traumahelikopter landde rond 21:55 uur in een akker langs de N658. Het slachtoffer is na behandeling ter plaatse door een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Een berger zal het voertuig uit de sloot takelen en afvoeren. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de N658 afgesloten.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in