Home Nieuws Auto gestolen onder bedreiging vuurwapen

Auto gestolen onder bedreiging vuurwapen

556
0

Een 60-jarige man uit de gemeente Tholen is maandagavond het slachtoffer geworden van een gewelddadige diefstal waarbij zijn auto en persoonlijke spullen zijn weggenomen. Het incident gebeurde tussen 21.00 en 21.30 uur in de buurt van een parkeerplaats aan de Brabantse kant van het Schelde-Rijnkanaal, vlakbij de Kreekraksluizen.

Het slachtoffer werd door vier mannen gedwongen om zijn autosleutel af te geven, waarna het viertal er met zijn auto vandoor ging. Eén van de mannen bedreigde het slachtoffer met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Het slachtoffer is geholpen door twee vissers die aan het kanaal zaten. Zij hebben ook de politie gebeld. Agenten kwamen meteen ter plaatse. Door hen is nog uitgekeken naar het gestolen voertuig, maar dat is niet meer aangetroffen.

De politie is op zoek naar de gestolen auto. Het gaat om een witte Ford Transit Connect voorzien van kenteken 5-VVV-86. De auto is voorzien van zwarte velgen. Er is een onderzoek naar deze diefstal gestart. Het slachtoffer heeft een signalement van de vier daders gegeven. Het gaat om blanke jongemannen in de leeftijd tussen 20 en 25 jaar. Ze reden weg met een gebroken wit gekleurde personenauto van het merk Renault Captur.

Wanneer je getuige bent geweest van deze diefstal, je hebt de auto´s met de mannen zien rijden in de buurt van de Kreekraksluizen, of je hebt meer informatie over dit viertal, dan word je verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What´s App (06-1220 7006). Als je wel informatie hebt, maar liever niet met de politie praat, bel dan met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of neem contact op via meldmisdaadanoniem.nl

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zestien + 16 =