Home Nieuws Asfaltonderhoud in de gemeente Tholen

Asfaltonderhoud in de gemeente Tholen

413
0

De komende tijd wordt er op meerdere plekken in de gemeente Tholen asfaltonderhoud uitgevoerd. Het verkeer wordt omgeleid. De omleidingen worden ter plaatse met borden aangegeven. De planning is afhankelijk van weersomstandigheden.

Tholen

  • Nog tot en met 6 mei 2022 wordt de Eendrachtsdijk opnieuw ingericht. Ook wordt er een verbinding gemaakt vanuit de binnenstad naar de Vestetuin.
  • Van 25 april tot en met 29 april 2022 worden drempels bij de kruising Welgelegen, Ambachtsweg en Lorentzweg opnieuw geasfalteerd. De bedrijven zijn bereikbaar. De omleidingsroute gaat via het industrieterrein.
  • Van 25 april tot en met 3 mei 2022 wordt ter hoogte van de kruising Ten Ankerweg met de Molensingel de oversteek opnieuw geasfalteerd.
  • Van 2 mei tot en met 6 mei 2022 worden drempels bij de kruising Welgelegen, Energieweg en Curieweg opnieuw geasfalteerd. De bedrijven zijn bereikbaar. De omleidingsroute gaat via het industrieterrein.
  • Op 2 mei 2022 is er een asfaltreparatie bij de kruising de Burgemeester van Boeijenstraat met de Burgemeester Baerendshof.
  • Op 6 mei 2022 wordt er nieuw asfalt op rotonde Grindweg aangebracht. Het gaat om de rotonde Grindweg die aansluit op Bastion, Vossemeersepoort en Ten Ankerweg.

Sint-Annaland
Op 2 en 3 mei 2022 wordt de kruising Oude Zeedijk met Veilingweg opnieuw geasfalteerd.
Nog tot en met 27 mei 2022 wordt de Bierensstraat vanaf kruising Ring/Weststraat tot en met Schoolstraat opnieuw geasfalteerd. Daarnaast zijn er tot en met eind september 2022 werkzaamheden in de Bierensstraat. Deze straat wordt opnieuw ingericht en de riolering wordt vervangen. Ook wordt het regenwater afgekoppeld van de riolering om wateroverlast te beperken. Het regenwater wat op straat valt, wordt via de kolken en de straat naar een waterloop aan de Dorpsweg afgevoerd.

Oud-Vossemeer
Op 3 en 4 mei 2022 wordt de kruising Molenweg met het industrieterrein Klaverveld opnieuw geasfalteerd. Tijdens de werkzaamheden blijft het industrieterrein via de achterzijde bereikbaar. Er worden tijdelijk rijplaten neergelegd.

Werkzaamheden Provincie Zeeland
Ook de Provincie Zeeland voert werkzaamheden uit in de gemeente Tholen: Asfaltonderhoud in april en mei op Tholen | Provincie Zeeland

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vier × 4 =