Home Nieuws Al 100 inzendingen voor Thoolse fotowedstrijd

Al 100 inzendingen voor Thoolse fotowedstrijd

692
0

In de afgelopen weken zijn voor de Thoolse fotowedstrijd van de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend 100 foto’s ingestuurd. Meedoen kan nog tot 28 juni 2020 via het digitale formulier op www.tholen.nl. De makers van de beste drie foto’s krijgen een cadeaubon, die te besteden is bij een lokale ondernemer en hun foto’s komen op de omslag van de nieuwe gemeentegids te staan. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto. Deelnemers worden geacht bij het fotograferen de maatregelen van het RIVM in verband met de coronacrisis op te volgen.

Samen in Tholen
Vanwege de coronacrisis gaan evenementen niet door en zijn we meer thuis dan anders. Maar ondanks alle maatregelen die voorlopig van kracht blijven, zijn er zeker nog wel mogelijkheden om te genieten, juist omdat er in de gemeente Tholen zoveel rust en ruimte is. Foto’s mogen maximaal twee jaar oud zijn, dus ook met foto’s die al eerder genomen zijn, kan meegedaan worden aan de fotowedstrijd.
Jury en stemronde
De jury bestaat uit burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde, de medewerkers van het cluster Communicatie van de gemeente Tholen en één van de adviseurs uit het marketingteam van Stichting Tholen Beter Bekend. Net als in voorgaande jaren, wordt voor de gemeentegids een eerste selectie van negen foto’s gemaakt. Er wordt hierbij o.a. gelet op authenticiteit en herkenbaarheid. Van deze negen foto’s komen er drie op de omslag van de nieuwe gemeentegids en zes krijgen hierin een eervolle vermelding. Via een stemronde op Facebook worden de uiteindelijke winnaars bepaald. De jury kiest daarnaast ook de mooiste ‘belevingsfoto’, waar een aparte prijs voor te vergeven is.
Prijzen
De makers van de mooiste drie foto’s krijgen een cadeaubon die te besteden is bij een lokale ondernemer. De eerste prijs is een bon t.w.v. € 75,-, de tweede prijs is een bon t.w.v. € 50,- en de derde prijs is een bon t.w.v. € 25,-. Deze bonnen worden beschikbaar gesteld door Akse Media, het bedrijf dat de gemeentegids verzorgt. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto: een bon t.w.v. € 75,- die ook te besteden is bij een lokale ondernemer. De winnende foto’s worden in juli bekend gemaakt. Bij deelname stellen de inzenders hun foto’s beschikbaar voor de promotie van de gemeente Tholen via diverse kanalen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

veertien + 9 =