Agenda: Nacht van Gebed

Bid 1 op 2 juni voor vervolgde christenen in “De Oesterschelp” in Tholen.

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ‘s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: “Elke avond zijn we bang dat we ‘s nachts wederom worden aangevallen. ‘s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.” Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bidt u mee voor uw broers en zusters zoals Jummai? Deze Nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azië.

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 1 op 2 juni in “De Oesterschelp” Simon Lindhoutstraat 1a te Tholen. De Nacht begint om 22.00 uur en duurt tot 03.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden, stap binnen of haak af op het moment dat u het best past. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht horen we verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed. Om 00.00 uur onderbreken we voor een broodje en een kom soep. Iedereen is hartelijk welkom.

Meer informatie is te vinden op:https://www.opendoors.nl/nacht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 10 =