Agenda: “La douce France” in Oude stadhuis Tholen

De serie Stadhuisconcerten van zomer 2017 wordt zaterdag 26 augustus om 15.30 uur afgesloten met een ietwat lichter genre dan gebruikelijk.

Mezzo-sopraan Margreet Ravestein en pianist Peter Verhoogt zullen op de Braderie dag enig “joie de vivre” aanbrengen met het programma “Chansons, la douce France…”.
Er staan chansons op het programma van Georges Moustaki en van de zangeres van dit concert, Margreet Ravestein. Bovendien klinken er verrassenderwijs ook liedjes van Toon Hermans, vertaald in het Frans.

Het duo Ravestein / Verhoogt werkt reeds lang samen. In 2003 stonden zij in de Kleine Komedie te Amsterdam in de Finale van het “Concours de la Chanson”, waar o.a. Liesbeth List en Philip Freriks in de jury zaten. Zij treden eveneens op met het programma “Woeste Hoogten”, arrangementen voor zangstem en orgel.

Beiaardier An Lommele vervolgt het concert op het carillon van het Stadhuistorentje. In de Stadhuistuin worden de concertbezoekers getrakteerd op iets toepasselijks in vloeibare vorm…

Vanaf 21 oktober start de serie Avondconcerten 2017/2018 van de Stichting Anthonie Keldermans Concerten, met een concert door countertenor Oscar Verhaar en luitist Michiel Niessing.
Info www.keldermansconcerten.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 5 =