Agenda: KERST MET EUTERPE

Liefhebbers van kerstmuziek zijn van harte welkom in de Haestinge op zaterdagavond 23 december. Dan organiseert muziekvereniging Euterpe het concert Kerst Met Euterpe! Zij brengen een zeer divers programma.

De muziekvereniging organiseert al vele jaren Kerstconcerten. ,,Deze worden altijd goed bezocht.’’ zegt voorzitter Erik Manneke. ,,Je kunt merken dat er een behoefte is aan dit soort concerten. En daar voorzien we graag in.’’

Programma
De samenspeelgroep van Euterpe, onder leiding van Monique de Rooij, speelt vanaf 19.15 uur een voorprogramma in de foyer. Daarna volgt het fanfareorkest onder leiding van Harrie Bosch. De muzikanten spelen onder andere Feliz Navidad, A Christmas Suite en A Spanisch Christmas Carol. Deze typische kerstmuziek wordt afgewisseld met andere sfeervolle muziek zoals Crazy Music in the Air en Hanover Hymn. Er zijn verschillende intermezzo’s, zowel instrumentaal als verbaal. Zo is er prachtige orgel- en trompetmuziek van Peter Biemond en Annet Bentschap Knook. Daarnaast laten de nieuwste leerlingen van zich horen en vertelt Annemiek Slootweg een passend verhaal.

Kerst Met Euterpe vindt plaats op zaterdag 23 december in de Haestinge. De zaal is om 19.00 uur open. De aanvang van het concert is om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + zeventien =