Home Nieuws Agenda: G-Voetbaltoernooi

Agenda: G-Voetbaltoernooi

872
0

Op de velden van voetbalvereniging WHS meten vijfenzeventig G-voetballers zaterdag 7 september hun krachten. Tien teams uit de
regio nemen deel aan alweer de zevende editie van het Rabobank G-voetbaltoernooi. Zij krijgen daarbij de hele middag begeleiding van gastcoaches, onder wie de Thoolse profvoetballer Bart Nieuwkoop (Feyenoord) en oud-international Marianne Middeldorp (Oranje Leeuwinnen).

Ook René van Dieren (oud-speler Feyenoord en Excelsior), Hans Linders (oud-speler van MVV Maastricht), Gerald Vanenburg (oud-speler van AJAX en PSV), Henk Vos
(oud-speler van o.a. Feyenoord en NAC), Cor van Hoeven (oud-hoofd jeugdopleiding Houston Dynamo) en Patrick Paauwe (oud-international en winnaar UEFA Cup) zullen als coach optreden tijdens het toernooi.

Naast de vele spannende wedstrijden, vindt er een aantal randactiviteiten plaats waarmee de teams extra punten kunnen verdienen voor de eindstand. Zo kunnen de voetballers meedoen aan het beruchte FC de Rebellen prijsschieten, penalty’s nemen en ‘schiet ‘m van de fiets’.

De bekendmaking van de eindscores en de prijsuitreiking worden verzorgd door burgemeester Ger van der Velde.
Het evenement wordt afgesloten met een gezamenlijke barbecue voor alle deelnemers.

Publiek is van harte welkom om alle G-teams aan te moedigen.
Het toernooi begint om 13.15 uur op sportpark De Waaje in Sint-Annaland en duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in