3e CCP Multibikes Oliebollenrit

`Social ride met Brabantse oliebollen en de Zeeuwse Oesterdam`

Voor alweer de derde keer wordt, in samenwerking met fietswinkel Multibikes in Lepelstraat, de Oliebollenrit georganiseerd. Iedereen is welkom voor deze toertocht door het Brabantse en Zeeuwse landschap. Onder het mom van “samen uit, samen thuis” wordt er een tempo van ca 25 km/h aangehouden. Dit rit van ca. 70 kilometer zal worden begeleid door een ervaren wegkapitein (NFTU).

Op veler verzoek voert de route wederom over de befaamde Zeeuwse Oesterdam gaan en zal op de Brabantse Wal de Rijzendeweg beklommen worden. Onderweg zullen foto’s gemaakt worden die voor alle deelnemers beschikbaar zijn.

Bij terugkeer in Lepelstraat wordt iedereen in de fietsenwinkel van Multibikes onthaald met verse oliebollen van bakker Danny Schot, warme chocolademelk en/of koffie. De liefhebbers die na het buiten fietsen nog energie overhebben kunnen virtueel doortrappen in de Zwift Multibikes competitie!

Het CCP Team vraagt voor deze tocht geen inschrijfgeld. Deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor een fiets, een helm(!), warme kleding (het is immers winter) en getrainde beenspieren!
De startlocatie is bij fietswinkel Multibikes in Lepelstraat. De starttijd is zondag 7 januari 2018 om 11:00 uur.

Waar staat de afkorting CCP voor:
CCP staat voor Cycling Connects People. Met steeds meer initiatieven brengen wij wielrenners bij elkaar, met als doel om gezellig met (nieuwe) fietsvrienden te fietsen. In 2015 is de organisatie gestart en via de social media kanalen (Facebook, Twitter en Instagram) voor een ieder bereikbaar. De gezamenlijke ritten worden in verschillende delen van Nederland georganiseerd. Cycling Connects People is een non-profit organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − vier =