Nog even ter herinnering!
Leuke activiteit voor Koningsdag.

Stichting Stad heeft laten dat er toch nog een aantal activiteiten op Koningsdag en de dagen er omheen is gepland. Eén van de leuke activiteiten is de letterwedstrijd/speurtocht die zij heeft georganiseerd.
Er wordt een letterpuzzeltocht, met medewerking van de bewoners en winkeliers, uitgezet in de binnenstad en rond het Terreplein.
In de etalages/ramen worden grote letters geplakt, zet deze in de juiste volgorde met behulp van de nummers die erbij staan. En als je deze letters verzameld hebt kun je hiermee een zin vormen. Deze Koningsdagzin kun je inzenden naar het emailadres:  info@stichtingstadtholen.nl.

Uit de inzendingen worden de prijswinnaars getrokken. Voor de meest creatieve inzending is ook nog een orginaliteitsprijs! Dus maak een mooie tekening, filmpje, foto, knutselwerk oid. en zend het naar de Stichting STAD.

Alle leerlingen de Thoolse basisscholen krijgen via school een folder met de activiteiten gemeld die op Koningsdag plaats kunnen vinden. Dus ook over deze activiteit en speciaal voor de puzzeltocht kun je hierop de letters invullen. In deze folder staan ook wat suggesties voor activiteiten om, alleen of samen met je vriendjes en/of ouders, te doen.

En dat is nog niet alles!

Ook dit jaar hebben zij weer een versierde fietsenwedstrijd. Helaas anders als zij gehoopt hadden, maar toch leuk voor de kids. Deze mogen hun versierde fiets natuurlijk showen in Tholen, maar ook wil STAD graag een foto of filmpje zien!!! De mooiste fietsen worden beloond met een prijs. Zij plaatsen de ingestuurde foto’s en filmpjes op de Facebookpagina van Stichting Stad.

Foto’s kunnen geplaatst worden op de Facebookpagina of ingestuurd worden naar info@stichtingstadtholen.nl
Ook wij willen iedereen veel plezier toewensen met het maken van de mooiste tweewieler!!

Vorig artikelDamoclesbeleid van toepassing op Tienhoven 73 Sint-Annaland en Dalemsestraat 9a te Tholen
Volgend artikelGrote buitenbrand aan de Oesterdam, brandweer schaalt op naar middelbrand

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in