Home Nieuws Actie WHS

Actie WHS

941
0

Door de huidige maatregelen met betrekkingen tot het corona-virus hebben vele Verenigingen hebben het financieel zwaar.

WHS is één van die verengingen. Op dit moment zijn er geen inkomsten maar maandelijks wordt de club wel geconfronteerd met vaste lasten. Om die reden is WHS een actie gestart waarbij er overheerlijke tompoezen verkocht zullen worden.

Wilt u WHS steunen, dat kan! In de loop van deze week zal een bestelformulier bij alle adressen in Sint-Annaland in de brievenbus gedaan worden. Op dit bestelformulier kunt u aangeven hoeveel tompoezen u wilt kopen. Het formulier wordt in de week van 18 t/m 23 mei bij u aan huis opgehaald.

De tompoezen worden op zaterdag 30 mei tussen 8.00 uur en 10.00 uur aan huis uitgeleverd. De kosten zijn €2,- per stuk en deze zitten verpakt in doosjes van 2 en 4 stuks

De bestelling wordt dan bij het ophalen van het ingevulde bestelformulier afgerekend.

Woont u niet op Sint-Annaland, maar wel in de omgeving en wilt u ook meedoen aan deze actie? Dan kunt u contact opnemen via whs@zeelandnet.nl! Vergeet hierbij niet uw naam, adres en het aantal tompoezen dat u wilt bestellen te vermelden. Afrekening vindt dan plaats bij het uitleveren van de tompoezen bij u thuis.

Kijk voor meer informatie op www.wijhoudenstand.nl

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in