Home Nieuws Aanmelden sport- en cultuurverenigingen voor boekje ‘Jij op Tholen, Sport en Cultuur’

Aanmelden sport- en cultuurverenigingen voor boekje ‘Jij op Tholen, Sport en Cultuur’

1141
0

In samenwerking met Sport- en Cultuurimpuls, geeft Jij op Tholen ook dit jaar het boekje ‘Jij op Tholen, Sport en Cultuur’ uit. In dit boekje kunnen lokale sport- en cultuurverenigingen zich presenteren aan kinderen van 4 t/m 13 jaar, bijvoorbeeld door het aanbieden van (gratis) kennismakings- of proeflessen. Sport- en cultuurverenigingen die in het boekje opgenomen willen worden, kunnen tot 31 mei 2021 contact opnemen via jijoptholen@tholen.nl of tel. 14 0166.

Uitreiking boekje aan basisscholen
Via het project Jij op Tholen, Sport en Cultuur krijgen alle basisscholen in de gemeente weer een boekje uitgereikt voor hun leerlingen, waarin lokale sport- en cultuurverenigingen zich presenteren. Het boekje wordt uitgebracht tijdens de Nationale Sportweek in september. Sport- en cultuurverenigingen dragen bij deelname bij aan de leefbaarheid in de kern en kunnen zo tegelijkertijd nieuwe leden werven. Opname in het boekje is kosteloos. Meer informatie is te vinden op www.jijoptholen.nl.

Jij op Tholen, Sport en Cultuur
Met Jij op Tholen, Sport en Cultuur wil Jij op Tholen stimuleren dat kinderen meer, actiever en veelzijdiger gaan sporten en zichzelf ontplooien op het gebied van sport en cultuur. Kinderen moeten ontdekken wat er bij hen past. Het boekje Jij op Tholen, Sport en Cultuur draagt hieraan bij.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in