Aanleg natuurspeelplek Koningin Julianastraat in Sint-Maartensdijk

Na lang nadenken, overleggen en veel prater is het eindelijk zover:
Binnenkort zal er gestart worden met de aanleg van de natuurspeelplek in de Koningin Julianastraat in Sint-Maartensdijk.

Hiermee wordt een van de grote wensen van het dorp, een speeltuin voor de kinderen, vervuld. De planning is dat de speeltuin op woensdag 21 maart officieel wordt geopend.

De komende weken wordt er begonnen met de aanleg en inrichting van de speelplek. Een precieze startdatum van de werkzaamheden is echter nog niet te geven. Dit is voornamelijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Aanleg geschied onder begeleiding van BLT met bijdragen van lokale ondernemers waaronder loonbedrijf Klaasse. Wooncorporatie Stadlander faciliteert mede de realisatie.

In de periode tot aan de opening zullen nog diverse activiteiten, met name voor de kinderen, georganiseerd worden. De Dorpstafel probeert u hiervan goed als mogelijk op de hoogte houden.

De bij de aanleg betrokken bedrijven zullen zorgvuldig te werk gaan. Enige overlast is echter niet te voorkomen. De Dorpstalen en de betrooken bedrijven vragen uw begrip hiervoor.
Het eindresultaat zal U de overlast snel weer doen vergeten!

Heeft U nog vragen, ideeën, opmerkingen, aanvullingen of wilt U meehelpen? Mail dan naar Dorpstafel@zeelandnet.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 2 =