Home Nieuws Aangepaste werkzaamheden A4

Aangepaste werkzaamheden A4

392
0


UPDATE: In verband met de weersverwachting worden onderstaande werkzaamheden uitgevoerd van vrijdag 17 november 19.00 uur tot zaterdag 18 november 07.00 uur.

Dit betekent ook dat niet alle geplande werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Deze werkzaamheden worden op een later moment alsnog uitgevoerd. Hier wordt u tzt opnieuw over geïnformeerd.
=========================
Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4. Hierdoor is de A4 tussen oprit (26) Tholen en afrit (27) Bergen op Zoom-Noord richting Bergen op Zoom/ Antwerpen afgesloten van vrijdag 17 november 20.30 uur tot zaterdag 18 november 13.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluiting
A4 tussen oprit (26) Tholen en afrit (27) Bergen op Zoom-Noord richting Bergen op Zoom / Antwerpen
+ Vrijdag 17 november 20.30 uur tot zaterdag 18 november 13.00 uur.

Omleidingsroutes
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in