Home Nieuws Aangepaste activiteiten in de kerstvakantie Jij op Tholen

Aangepaste activiteiten in de kerstvakantie Jij op Tholen

1898
0

Jij op Tholen, van de gemeente Tholen, organiseert iedere vakantie activiteiten voor kinderen en jongeren. Door de aangescherpte maatregelen zijn de knutselactiviteiten in de kerstvakantie geannuleerd. Dinsdag 28 december 2021 staat er twee online bingo’s op de planning. Woensdag 29 december 2021 wordt er een online voetbaltoernooi (rocket league) georganiseerd. Deelname is gratis. Inschrijven voor de activiteiten is verplicht en kan via jijoptholen.nl/activiteiten.

Twee keer online Bingo via teams
Dinsdag 28 december 2021

  • Om 14.00 uur start de online bingo voor kinderen tot 12 jaar
  • Om 19.00 uur start de online bingo voor jongeren vanaf 12 jaar
  • Inschrijven kan tot maandag 27 december via www.jijoptholen.nl/activiteiten

Na inschrijving ontvangen deelnemers een e-mail met link om online via Teams deel te nemen. Deelnemers maken kans op leuke prijzen.

Rocket League toernooi 2 tegen 2
Woensdag 29 december 2021
Vanaf 18.00 uur start een online voetbaltoernooi (rocket league), in samenwerking met oud e-sporter Nick Cooiman. Inschrijven kan alleen per twee personen tot maandag 27 december via https://www.jijoptholen.nl/rocket-league. Een aantal dagen voor het toernooi ontvangen deelnemers, via Nick Cooiman, een bevestigingsmail met informatie over het toernooisysteem. Deelnemers maken kans op prijzen.

Activiteiten na nieuwjaar
De activiteiten in de kerstvakantie, na nieuwjaar, zijn nog niet bekend. Zodra die bekend zijn staan ze op www.jijoptholen.nl/activiteiten.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in