Home Nieuws Aandacht voor Sint-Annaland via een prachtig fotoboek

Aandacht voor Sint-Annaland via een prachtig fotoboek

745
0

Woensdag 3 november is het schitterende, unieke fotoboek ‘Uitgebeeld verleden van Sint-Annaland’ verschenen, dat is  samengesteld door publicist C. (Kees) van den Bovenkamp en historiekenner van Sint-Annaland C.P. (Kees) Fase, met behulp van enkele personen, die foto’s hebben afgestaan en gegevens doorgaven. Er staan prachtige foto’s en (ansicht)kaarten uit het dorp in het boek, dat uitmuntende beschrijvingen bevat, gemaakt door kenners, vooral door Kees Fase.

vlnr Kees van den Bovenkamp, Kees Fase en Han MoerlandDe inwoners en oud-inwoners van Sint-Annaland zullen ‘smullen’ van dit boek, dat in beperkte oplage te koop is. Wees er snel bij, want andere fotoboeken van dit genre waren soms in enkele weken uitverkocht. Er staat zoveel nostalgie in en ook veel herkenbaars uit vervlogen jaren, maar ook nog wel uit deze eeuw! Voorkom teleurstelling achteraf, koop het prachtige fotoboek voor uzelf, uw kinderen en uw familie op het eiland Tholen of verderop.

Dit alles is slechts een greep uit het dubbeldikke fotoboek, dat enorm veel (kleuren)foto’s bevat (plusminus 250) en dat voor € 21,99 te koop ligt bij Boekhandel Heijboer, Ring 66, 4997 te Sint-Annaland; bij Museum ‘De Meestoof’, Bierensstraat 6, 4697 GE te Sint-Annaland; bij ‘De Schutse’, F.M. Boogaardweg 10, 4697 GM te Sint-Annaland.

Tijdens de presentatie door de beide heren “Kees” werd aandacht besteed aan de totstandkoming en werd een korte uitleg gegeven over de inhoud.

Deze presentatie kunt u hier alsnog bekijken en beluisteren.

Uitreiking eerste boek 'Uitgebeeld verleden van Sint-Annaland'.- Omroep Tholen 2021

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

3 × twee =