Begin 2022 verschijnt een eerste uitgave van sport- en cultuurgids voor volwassenen/senioren in de gemeente Tholen. In deze gids komen overzichtelijk zoveel mogelijk activiteiten van sport- en cultuuraanbieders binnen de gemeente te staan. Sport-, cultuur- en beweegaanbieders kunnen hun activiteiten kosteloos onder de aandacht brengen. Het team Jij op Tholen van de gemeente vraagt aan verenigingen en organisaties om hun gegevens en activiteiten door te geven.

Het team Jij op Tholen, dat bestaat uit de buurtsportcoaches en jongerenwerkers van de gemeente Tholen, wil graag zoveel mogelijk inwoners in beweging krijgen en houden. Als volwassenen en ouderen (meer) bewegen heeft dat een positieve invloed op hun leefstijl en gezondheid. Niemand is te oud om te (gaan) sporten en bewegen en soms kan het een uitdaging zijn om het juiste aanbod te vinden. Met het verschijnen van dit boekje bundelt de gemeente allerlei activiteiten en contactgegevens van organisaties.

Oproep aan organisaties
Culturele verenigingen, sportverenigingen of (beweeg)groepen/organisaties uit, die geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen hun gegevens en eventuele activiteiten voor volwassenen en/of senioren doorgeven aan Jij op Tholen. Stuur hiervoor voor 1 januari 2022 een e-mail naar Jij op Tholen: jijoptholen@tholen.nl. Of bel naar 14 0166.
De boekjes worden gedrukt verspreid onder welzijnsorganisaties, huisartsenpraktijken, fysiopraktijken en natuurlijk onder de deelnemende verenigingen/organisaties.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in