Burgemeester te gast in de studio

Vanmiddag, 25 maart, sprak Laban Hage met burgemeester Marleen Sijbers in het programma “Tholen in het Nieuws”. Het gesprek duurde  iets langer omdat er tijd en gelegenheid was om tussendoor fijne muziek ten gehore te brengen.

Helaas kwam Corona nog steeds ter sprake omdat de situatie in Nederland en ook in Zeeland nog zorgelijk te noemen is, met hoge bezettingen van ziekenhuizen en IC’s. Dus geen versoepelingen en maar wel een avondklok die vanaf 31 maart om 22.00 uur begint.

Koningsdag zal dit jaar wederom op een andere wijze georganiseerd moeten worden, omdat evenementen nog niet zijn toegestaan. Dit geldt tevens voor de herdenking op 4 mei, die sober en zonder publiek zal worden georganiseerd. In een van de volgende gesprekken hoopt de burgemeester daar meer over te kunnen mededelen.

De burgemeester deed een oproep om toch eens om je heen te kijken naar personen die mogelijk in aanmerking kunnen komen voor een Koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van Koningsdag.

Zaterdag 27 maart kunnen de bewoners op de Milieustraat in Sint-Maartensdijk gratis compost (max. 2 zakken p.p.) ophalen. Dit allemaal als dank voor het goed scheiden van GFT-afval. Wethouder Corniel van Leeuwen zal vanaf 11.00 uur persoonlijk de zakken overhandigen!

Het gesprek van vanmiddag is hieronder nogmaals te beluisteren, maar ook zaterdag 27 maart kunt u de uitzending beluisteren tijdens ons programma ‘Tholen in het Nieuws’ tussen 12.00 en 13.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 17 =