Home Nieuws Fotowedstrijd Gemeentegids 2019 – 2020

Fotowedstrijd Gemeentegids 2019 – 2020

706
0

De winnaars van de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2019-2020 zijn bekend! Het thema van deze fotowedstrijd was ‘Beleven’. Naast de top drie is er ook een prijs voor de mooiste ‘belevingsfoto’. Dit bleek nog een lastige opgave, aangezien de meeste ingestuurde foto’s toch het fraaie Thoolse landschap in beeld brachten en de menselijke factor veelal ontbrak. De prijs voor de mooiste belevingsfoto wordt uitgereikt door Stichting Tholen Beter Bekend. Er is op de gemeentelijke Facebookpagina ruim 1.100 keer gestemd door middel van likes.

Winnaars
Op de eerste plaats is geëindigd een foto van de heer Gert-Jan Aret met maar liefst 365 stemmen! Hij maakte een prachtige foto met een drone van het Stoomgemaalnabij Poortvliet. Een foto van de heer David Oudesluijs is op de tweede plaats geëindigd. Hij heeft een bijzondere foto gemaakt van het natuurgebied Stinkgat, Krabbebeek nabij Oud-Vossemeer. Deze foto heeft op Facebook 285 stemmen gekregen. Een foto van mevrouw Jacoba van de Burgt krijgt de derde prijs. Op deze mooie foto staan de Steenlopertjes in ‘De Noord’ aan de Oosterschelde nabij Sint-Maartensdijk. Deze foto kreeg op Facebook 120 stemmen. Een foto van mevrouw Gerda Teirbroodt is uitgekozen als mooiste belevingsfoto. Zij maakte een spannende actiefoto van een man op een paard tijdens het ringsteken op Koningsdag in Tholen.

Omslag
De winnende foto’s worden op de omslag van de nieuwe gemeentegids geplaatst. De overige foto’s die tot de stemmingsronde op Facebook zijn gekomen, krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids. Ook de mooiste belevingsfoto is terug te vinden in de gemeentegids. De nieuwe gemeentegids komt in september uit. De foto’s worden ook gebruikt voor promotiedoeleinden van Stichting Tholen Beter Bekend.

De foto’s zijn te bekijken op de Facebookpagina van de Gemeente Tholen

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negen + 13 =