KNIPACTIE VOOR HET GOEDE DOEL

LUISTER MEE !!! DONEER MEE !!!
REMARQABLE RADIO OMROEP THOLEN
24 NOVEMBER A.S.
VAN 20.00 – 22.00 UUR
KNIPACTIE VOOR HET GOEDE DOEL

Kapster Inge van Leeuwen organiseert een knipactie voor de Stichting Vrienden van Siem en begint hiermee op 24 november a.s. tijdens de uitzending van RemarQable Radio.

Presentator Marc de Jager en nog twee donateurs, worden live tijdens de uitzending van RemarQable geknipt waarmee de knipactie wordt afgetrapt.
Een donatie geven voor de Stichting Vrienden van Siem kan tijdens de uitzending van RemarQable Radio.
bel :0166-604499, of mail naar: radio@omroeptholen.nl
of kom, als steunbetuiging, gezellig langs bij Omroep Tholen.

De knipactie wordt vervolgd op 1 december a.s. dan zal kapster Inge van Leeuwen, geassisteerd door haar collega Leonie bij “Hair bij Inge” in Sint Annaland verder gaan met haar actie. Geld inzamelen voor goede doelen in het belang van het welzijn van mensen met de ziekte kanker!!

In september 2010 werd de Stichting “Vrienden van Siem” opgericht vanuit een vriendengroep in Sint-Annaland, naar aanleiding van het veel te vroeg overlijden van Siem Vroegop.
Al jaren worden vanuit de stichting Vrienden van Siem goede doelenacties opgezet om geld in te zamelen en met groot succes. Alleen al dit jaar organiseerde de Stichting vrienden van Siem een Zeskamp, de Geuzecup, de Vrienden van Siem Loop en een Moonlight Bingo.
Voor meer informatie https://www.vriendenvansiem.nl/radio@omroeptholen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − tien =