Intocht Sinterklaas in Tholen

Dit jaar wordt wederom de Sinterklaas intocht georganiseerd door Stichting S.T.A.D.

Vanaf maandag 13 november kan elke dag, via de website en het YouTube kanaal van Omroep Tholen en de de Facebookpagina van Stichting S.T.A.D. , het Sinterklaasjournaal gevolgd worden. Alle kinderen moeten dus goed het Sinterklaasjournaal volgen, om er zeker van te zijn dat alles goed gaat komen voor de reis naar Tholen. Zullen alle Pieten wel op tijd in Tholen aankomen? We hopen dan op zaterdag 18 november Sinterklaas en zijn Pieten in de haven van Tholen te ontvangen.

Om 13.30 uur zal zijn boot aankomen aan de aanlegsteiger van de Frisia. Hier zullen zij mede welkom worden geheten door wethouder Van Dis. Onder muzikale begeleiding van Concordia zal er een rondgang door de Thoolse binnenstad worden gemaakt. In de Meulvliet wordt er, met hulp van Sinterklaas en alle Pieten, een hele gezellige spelletjesmiddag georganiseerd.

Er is ook dit jaar weer een hele spectaculaire stormbaan en Sinterklaas en zijn pieten rekenen dan ook op de komst van alle Thoolse kinderen. Tijdens deze middag kunnen de kleurplaten worden ingeleverd. De prijsuitreiking van de kleurwedstrijd vindt plaats tijdens het Sinterklaasconcert van Concordia op zaterdagmiddag 2 december. De prijswinnaars worden vooraf geïnformeerd.

De kleurplaten worden vanaf 7 november bij de basisscholen en de peuterspeelzaal uitgedeeld. Mocht iemand onverhoopt geen kleurplaat hebben, dan zijn deze nog af te halen bij Welkoop Tholen.

De intocht van sinterklaas in Tholen wordt live uitgezonden via Omroep Tholen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vier =