Facebookactie Ster ZLM Toer 2017

Altijd al een keer in een volgauto willen meerijden tijdens een professionele wielerwedstrijd? Dat kan tijdens de Ster ZLM Toer 2017! Like de post over deze actie op de gemeentelijke Facebookpagina en laat een reactie achter. Op maandag 29 mei worden de winnaars geloot. De winnaars krijgen donderdag 15 juni, wanneer de 2e Etappe in Tholen start, een plaats in een volgauto en volgen de wedstrijd op de eerste rang, vanaf de start in Tholen tot de finish in Hoogerheide. De winnaars moeten deze dag beschikbaar zijn vanaf 10.00 tot 17.00 uur.

Vrijwillige verkeersregelaars
Voor deze dag zijn is de gemeente Tholen ook op zoek naar aantal verkeersregelaars om de wedstrijd in goede banen te leiden. Opgeven kan via een e-mail naar rdb@tholen.nl of telefonisch via tel. 14 0166.

Ster ZLM Toer 2017
Van woensdag 14 t/m zondag 18 juni 2017 vindt de Ster ZLM Toer plaats. De Ster ZLM Toer is een UCI niveau 2.1 wedstrijd en behoort tot de UCI Europe Tour. Dat is de op één na hoogste categorie waar een wedstrijd in kan plaatsvinden. De start van de 2e etappe vindt plaats op donderdag 15 juni om 11.30 uur plaats bij het gemeentehuis in Tholen. Na een route van ruim 70 km door de gemeente Tholen finishen de renners in Hoogerheide. Meer informatie over de Ster ZLM Toer is te vinden op www.sterzlmtoer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 3 =