Nieuwe leden Algemene Bezwarencommissie gemeente Tholen

Met ingang van 1 januari 2017 zijn de heer J.M. van Stel en mevrouw C.J. Mijnders-Kiep benoemd als nieuwe leden van de Algemene Bezwarencommissie van de gemeente Tholen. De heer H.J. Kooistra is benoemd als plaatsvervangend lid. De Algemene Bezwarencommissie bestaat uit onderstaande leden.

De heer J. Geelhoed, voorzitter
De heer J. (Jörgen) Geelhoed woont in Voorschoten. Als geboren Delftenaar houdt hij kantoor als advocaat in Delft. Tot medio 2011 was hij vennoot bij het Haagse advocatenkantoor Ekelmans & Meijer Advocaten. Hij is zijn carrière ooit begonnen bij het Zeeuwse kantoor Adriaanse & Van der Weel. Hij is plaatsvervangend voorzitter van de commissie bezwaarschriften van de gemeente Oud-Beijerland en plaatsvervangend lid van de commissie bezwaarschriften van de gemeente Borssele.

De heer A. Hoogesteger, lid
De heer A. (Ab) Hoogesteger woont in Dordrecht. Hij werkt als zelfstandige voor diverse gemeenten als projectmanager bij ruimtelijke ontwikkelingen en voor verschillende bedrijven en bureaus als planologisch juridisch adviseur.

De heer M.L.B. Spruijt, lid
De heer M. (Martijn) Spruijt woont in Hoogerheide. Hij is sinds 2003 werkzaam bij de gemeente Etten-Leur. Op dit moment is hij juridisch adviseur en secretaris van de bezwaarschriftencommissie bij die gemeente. Hij is daarnaast lid van de bezwaarschriften-commissies van de gemeente Steenbergen en de gemeente Schouwen-Duiveland. Verder is hij actief als buurtbemiddelaar in Bergen op Zoom en heeft hij zitting in de nationale Tuchtcommissie van Badminton Nederland.

De heer J.M. van Stel, lid
De heer J.M. (Hans) van Stel is geboren in Wemeldinge en sedert 2012 woonachtig in Kruiningen. Na zijn studietijd is hij lange tijd werkzaam geweest in de Randstad (Den Haag, Rotterdam, Dordrecht). Momenteel is de heer Van Stel als jurist werkzaam bij energiebedrijf DELTA N.V. in Middelburg. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden bij DELTA heeft hij enkele nevenfuncties. De heer Van Stel heeft zitting in de bezwarencommissies van Orionis en Zuidplas (Participatiewet, WMO en Jeugdwet), Scheldestromen (AWB) en Middelburg (personeelszaken), alsmede de Raad van Toezicht van Gors (gehandicaptenzorg).

Mevrouw C.J. Mijnders-Kiep, lid
Mevrouw C.J. (Rijanne) Mijnders-Kiep werkt sinds 2015 als kwaliteitsmedewerker bij de gemeente Hellevoetsluis. Zij was daarvoor werkzaam bij de provincie Utrecht als secretaris van de bezwaarschriften- en klachtencommissie. Zij is gespecialiseerd in de Algemene wet bestuursrecht en het sociaal domein (Participatiewet, Wmo 2015, Jeugdwet en schuldhulpverlening). Mevrouw Mijnders-Kiep woont op Goeree Overflakkee.

De heer H.J. Kooistra, plaatsvervangend lid
De heer H.J. (Henk) Kooistra beschikt als afgestudeerd jurist over een brede juridisch kennis. In het dagelijks leven is hij werkzaam als juridisch medewerker bezwaar en beroep bij de gemeente Lansingerland. Hij is gespecialiseerd in het sociaal domein (bijstand, maatschappelijke ondersteuning, schuldhulpverlening en jeugdhulp). Hij maakt tevens deel uit van de sociale kamer van de adviescommissie voor de bezwaarschriften van de gemeente Ooststellingwerf en is lid van de Wetstechnische groep van Stimulansz, een adviesbureau voor gemeenten op het gebied van het sociaal domein. Ook heeft hij een aantal artikelen gepubliceerd op dit gebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × drie =