Home Advertentie 4 thema’s voor jouw verjaardag diner!

4 thema’s voor jouw verjaardag diner!

866
0

Eens in de 365 dagen zal je er toch echt weer aan moeten geloven; je wordt een jaartje ouder. Sommige laten het liever een onbesproken onderwerp, juist anderen maken er liever een verjaarweek dan verjaardag van! Jouw verjaardag is dan ook wel bij uitstek het moment om het feest in die ene kroeg neer te zetten waar je alweer een tijdje van had gedroomd, of om naar het restaurant te gaan die hoog aan je lijstje stond! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om thuis de slingers op te hangen en de tafel mooi te dekken voor een diner voor jouw dierbaren. Zo’n diner krijgt pas echt een extra touch als je er een speciaal thema aanhangt! Ben je benieuwd welke thema’s goed in de smaak zouden vallen? Lees vooral even met ons mee!

A night under the stars…
Iedereen komt in galakleding, een smoking of mooie lange galajurk en de tafel is waanzinnig gedekt. De warme zomeravonden maken het mogelijk dat de night under the stars ook daadwerkelijk kan plaatsvinden; het is de hele avond warm genoeg om buiten te dineren! Deze setting klinkt toch als muziek in de oren? Maar niet getreurd! Als het buiten niet warm genoeg is, kan je binnen ook een mooie night under the stars creëren! Bij veel feestwinkels kan je een lamp huren welke het effect geeft dat je onder de helderste sterrenhemel aan het dineren bent!

Dress like the other seks
Een veel voorkomend maar daardoor niet minder leuk thema, dress like the other sex. Alle heren komen verkleed als dames, jurkjes of mooie bloesjes, dat maakt niet uit. Voor de vrouwen geldt natuurlijk hetzelfde; stropdas, petje op en eventueel een getekende snor? Een avond gekleed als het andere geslacht staat voor een hilarische tijd!

Kleurtinten
Een thema dat niet verkeerd kan uitpakken; een diner in één bepaalde kleur(tint). Tegenwoordig zijn pastelkleuren natuurlijk niet meer weg te denken uit het modebeeld, wil je dus helemaal met de trend mee gaan? Kies dan voor een pastel getint thema! Maar ook met de anderen kleuren kom je een heel eind; zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen dat iedereen zich in het rood moet steken! Je kan ervoor zorgen dat de gerechten die je serveert ook allemaal deze kleur bevatten en de tafel dekken met versiering enkel in deze kleur! Verjaardag bloemen, slingers, kaarsen op tafel en je bent klaar voor een avond vol mooie herinneringen!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

15 − zeven =