Facebook
twitter

Voorjaarsmarkt Bergen op Zoom

Star Promotions organiseert op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017 weer de gezellige voorjaarsmarkt in Bergen op zoom op de boulevard.

Heeft u ook zin om een dagje rond te snuffelen op de markt? Kom dan gerust even langs. De voorjaarsmarkt zal zich plaats vinden op:
• Zaterdag 6 mei van 10:00 – 17:00
• Zondag 7 mei van 11:00 – 17:00
Laat u verrassen door het brede assortiment aan artikelen verdeeld over ongeveer 100 kramen. Denk onder andere aan diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en nog veel meer. Voor iedereen iets leuks!

Na het rondsnuffelen op de voorjaarsmarkt kunt u terecht bij de verschillende eetkramen en snack tentjes. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals Grieks, bara’s, loempia, churros, patat en hamburgers. Al dit lekkere eten is verkrijgbaar op de markt. Naast het lekkere eten kunt u ook een lekker drankje bestellen, onder andere een ijskoud glas frisdrank of een warme kop koffie of thee.

Gezellig toch een markt om rond te snuffelen en wat te eten en te drinken? Buiten dit allemaal hebben we ook verschillende attracties. Speciaal voor de kinderen hebben we een Bungeejump. Ook is er een prachtige Roofvogelshow.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP DE FACEBOOKPAGINA VAN DE MARKT

Zet 6 en 7 mei in uw agenda en kom langs op de voorjaarsmarkt in Bergen op zoom!
Gezellig een dagje uit met het gezin!

Voor eventuele vragen zijn wij bereikbaar op 010-524 34 34.
Heeft u suggesties voor de voorjaarsmarkt? Dan mag u ons een belletje geven of een mail sturen naar info@starpromotions.nl