twitter
Facebook
Overbeeke_logo_RGB2016

Samen fietsen voor een goed doel

De fietstocht van Veiligheidsregio Zeeland heeft dit jaar als goede doel Make-A-Wish Nederland. Alle opbrengsten van deze fietstocht komen ten goede aan deze stichting die zich inzet voor het vervullen van de liefste wens van ernstig zieke kinderen van 3 tot 18 jaar. Organisator Brandweer Zeeland hoopt dan ook op veel deelnemers en gulle sponsoren zodat een mooi bedrag wordt opgehaald.

Deelnemers rijden zaterdag 9 september over een prachtige route door vier gemeenten in Zuid-Beveland. Langs de route zijn stempelposten en er is een verzorgde tussenstop bij de brandweerpost in Yerseke. De brandweerpost Goes doet dienst als start en finishplaats. Tussen 09:00 en 10:00 uur kunnen deelnemers vertrekken; de eerste fietsers worden door burgemeester Verhulst gestart.

De totale lengte van een ronde is 40 km. Deelnemers kunnen deze ronde tot maximaal vier keer fietsen en daarmee nog meer geld ophalen. Fiets ook mee en laat jouw ronde(s) door familie en vrienden sponsoren! Meld je aan via http://bit.ly/2rV1AtI