Facebook
twitter

Merijntje Gijzen braderie

Het is weer voorjaar, dus wordt het weer tijd voor de markten en braderieƫn, zo ook weer de Merijntje Gijzen braderie in Nieuw Vossemeer die wordt gehouden in op 11 juni.

Zoals het publiek gewend is in het dorp van Merijntje zal de braderie dit jaar bol staan van de activiteiten.
Dit jaar is er een speciale editie van onze braderie, dat samen gaat met de Brabantse Waldag en het 450 jaar bestaan van Nieuw-Vossemeer. ( feestweek )

De braderie bestaat uit een overvol programma:

Er is een variatie van muziek tijdens de braderie. de coverband Laaiend Vuur verzorgt een optreden daarnaast zijn Zanger en Dj Chris met aanwezig diverse allround muziek.
Ook zijn er diverse demonstraties en er is een heus dweilbandfestival wat mede georganiseerd wordt door de Vosseblaozers

Bij een speciala atractie zijn er dit jaar leuke prijzen te winnen. Ook is er weer plaats ingeruimd voor amateurkunstenaars en hobbyisten die een gratis Mont martre kraam kunnen aanvragen bij de organisatie.

Marktkooplui, ambachtslieden, kunstenaars, verenigingen en andere mensen die interesse hebben in een plaats op deze sfeervolle braderie, kunnen contact opnemen met onze markt meester Gertjan Nagtegaal via e-mail adres merijntjegijzenbraderie@gmail.com of bezoek de website: www.merijntjegijzenbraderie.nl