twitter
Facebook
Overbeeke_logo_RGB2016

Jeugdland speelmeerdaagse in Sint-Maartensdijk

Wat hebben wij de afgelopen jaren veel plezier gehad tijdens de Jeugdland Speelmeerdaagse.
Daarom organiseren wij het natuurlijk dit jaar weer.

Ben je tussen de 6 en 14 jaar kom dan naar de Speelmeerdaagse in Sint-Maartensdijk. De organisatie is in handen van het EvenementenComite Smalstad (ECS) in samenwerking met zondagschool de Zaaier,zwembad Haestinge en de Dorpstafel. Hopelijk wordt het weer zo druk en gezellig zoals voorgaande jaren.
Hout, spijkers, boterhammen en pleisters zijn er genoeg aanwezig.

Op woensdag, donderdag en vrijdag 23-24 en 25 augustus is iedereen van harte welkom op het terrein van Weggemans dat bereikbaar is via de verbindingsweg, het is dezelfde plaats als vorig jaar en voor de derde dag bij het zwembad Haestinge in Sint Maartensdijk.
Wat er getimmerd en gebouwd kan worden laat de organisatie aan jullie verbeelding over. Er is volop materiaal om een mooi bouwwerk te maken.

Woensdag 23 augustus,van 10:00 tot 15:00 uur timmeren en bouwen, breng wel zelf je hamer mee en zorg voor stevige schoenen.
Donderdag 24 augustus van 10:00 tot 15:00 uur aftimmeren van de bouwwerken en aankleden. Om 19:30 uur zijn de ouders en andere belangstellenden van harte welkom om de kunstwerken te bewonderen. Woensdag en donderdag wordt er voor dat wij gezamenlijk gaan eten een interessant bijbels verhaal verteld. Het eten en drinken wordt op alle dagen door de organisatie verzorgd.

Vrijdag 25 augustus van 10:00 tot 15:00 uur spelletjes in het zwembad, breng wel je zwemkleding en een handdoek mee. Vrijdagavond om 19:30 uur een hout-foto-speurtocht in Sint Maartensdijk die
vertrekt en eindigt op de Haven. Dankzij vele sponsoren en instanties is het deelnemen voor de kinderen helemaal gratis.
Er staat wel een witte melkbus waar de bijdrage van de ouders ingegooid kan worden zodat het weer mogelijk gemaakt kan worden om volgend jaar deze dag weer te organiseren.

Het enige wat je mee hoef te nemen is een hamer, stevige schoenen en een goed humeur.

De organisatie wil graag weten wie er allemaal komt zodat zij kunnen zorgen voor genoeg boterhammen, drinken en spijkers. Je kan je opgeven per email of door een briefje met je
naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, zwemdiploma en mailadres in de brievenbus van het praathuisje te stoppen. Laat ook weten op welke dagen je er zal zijn dat is wel makkelijk voor de
organisatie.

Er is nog een tekort aan vrijwilligers, eenieder die zich geroepen voelt kan zich aanmelden jeugdland@zeelandnet.nl.
Meldt je wel op tijd aan want het maximaal aantal deelnemers is 250.

Om het bouwterrein timmerklaar te maken zoekt de organisatie nog wat extra hulp opgeven kan via bovenstaand e-mail adres.

Tot ziens op de Speelmeerdaagse van Sint Maartensdijk.