Facebook
twitter

Colorrun Tholen

Op zaterdag 24 juni aanstaande organiseert Stichting StaVoord6 voor de 3de keer de Colorrun Eiland Tholen. In navolging van het grote succes van voorgaande 2 edities kon een vervolg niet uitblijven. Deze kleurenloop van 5 km is vooral bedoeld voor de lol.

De start- en finishlocatie is wederom bij brasserie de Zeester in Scherpenisse. De route voert de deelnemers via de mooie natuur van Tholen en biedt prachtige vergezichten over de Oosterschelde. Na iedere kilometer worden de deelnemers ondergestrooid met een kleurenpoeder. Na 5 kilometer te hebben afgelegd zien alle deelnemers er uit als levende kunstwerken.

Na de finish van de laatste deelnemers zal er een grote kleurexplosie plaatsvinden. De afterparty discoshow is vrij toegankelijk en zal worden verzorgd door de dj’s van Incredevent. De inschrijvingen stromen inmiddels binnen.

Op dit moment zijn er al ruim 300 deelnemers ingeschreven. Er is een maximum aantal deelnemers dus het advies is om niet al te lang meer te wachten om teleurstellingen te voorkomen. Aanmelden kan alleen via www.stavoord6.nl

Stichting StaVoord6 organiseert tal van activiteiten om zodoende geld te genereren voor de realisatie van een vakantie woonvoorziening voor mensen met een slechte levensprognose.