Facebook
twitter

Bike&Run Bergen op Zoom

Brasserie de Berk vormt het startterrein voor de Bike&Run

Achter de schermen wordt er door de organisatie van Bike&Run Bergen op Zoom hard gewerkt om komende zomer een uniek sportevenement neer te zetten. De inschrijvingen zijn al reeds geopend en de organisatie is blij met de interesse die er tot nu toe al voor is. Met een speciale actie worden deelnemers extra enthousiast gemaakt.

Op 10 juni wordt er door drie vrienden een Bike&Run georganiseerd. De opbrengst van het evenement zal dit jaar naar Duchenne Spierdystrofie gaan. Nabij Brasserie de Berk zal het startschot klinken. Vervolgens kan er als duo een route van 12,5 kilometer worden afgelegd. Het is de bedoeling dat de een hardloopt en de ander fietst. Dit mag gedurende de route zoveel als gewenst is worden gewisseld. Deze vorm van sport is uniek in Nederland.
Ook kan er individueel worden deelgenomen. Het is dan de bedoeling om de route hardlopend af te leggen.

Samen met een hardloopwinkel uit Bergen op Zoom is er een Facebook actie gestart voor alle mensen die deel willen nemen. Wanneer ze het bericht via de Facebookpagina van Bike&Run Bergen op Zoom delen, ‘liken’ en zich tevens inschrijven, maken ze kans op een paar hardloopschoenen naar keuze. Op deze manier hoopt de organisatie sportievelingen enthousiast te maken voor het evenement.

De Facebookpagina is te bereiken via www.facebook.com/bikerunboz
Inschrijven kan via www.bikerunboz.nl